Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας

Οι επαγγελματικοί σύμβουλοι διαχείρισης κατασκευών της εταιρείας μας προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα από οικοδομικές υπηρεσίες, συμβουλές για τον σχεδιασμό οποιουδήποτε έργου και αρχιτεκτονικές συμβουλές για την επιτυχή υλοποίηση τους.

Experties

01.

Αρχιτεκτονικά σχέδια

Η σχεδιαστική και κατασκευαστική εμπειρία, η με αναλυτικό τρόπο πλήρης περιγραφής όλων των εργασιών, η χρήση άριστων υλικών και ο αναλυτικός προϋπολογισμός μελέτης αναδεικνύουν την μοναδικότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

02.

Διαχείριση έργου

Η διαρκής παρακολούθηση της εξέλιξης του έργου μέχρι την αποπεράτωση και κυρίως του σκελετού εξασφαλίζει την χρήση των καλύτερων ποιοτικών δομικών υλικών και την πλήρη εφαρμογή της σχεδιαστικής και τεχνικής μελέτης.

03.

Κατασκευή

Η μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα των κατασκευών, ανακαίνισης και αποκατάστασης κτιριακών εγκαταστάσεων, εγγυάται ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης και κατασκευής.

04.

Εκτίμηση

Ερευνούμε και αξιολογούμε ακίνητα που πρόκειται να αγοραστούν, διασφαλίζοντας ότι όλα είναι εντάξει νομικά, δομικά, οικονομικά κ.λπ.

05.

Αντιπαροχές

Προσφέρουμε υπηρεσίες αντιπαροχής όπου ο ιδιοκτήτης ενός οικοπέδου μπορεί να αποκτήσει ακίνητα, χωρίς να επωμιστεί τις ευθύνες και τα κόστη ανέγερσής τους.

06.

Τεχνικές μελέτες

 Η μελέτη ενός έργου θεωρείται πολύ σημαντική για την επιτυχία ενός έργου. Η εταιρία, μέσω ενός σταθερού, διαχρονικά επιλεγμένου δικτύου συνεργατών όλων των ειδικοτήτων είναι σε θέση να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά  κάθε μελετητικό πρόβλημα και αντικείμενο.